Mode

Køb Wood Wood på ZonationStore.dk

Hos Zonationstore.dk  kan du finde alt det fedeste indenfor mode og interiør. Der er de absolut fedeste mærker på webshoppen, og et af de mærker, jeg selv er super vild med er Wood Wood. Jeg er den type, der ikke orker at tage med kæresten ud at shoppe, for så skal man i 1000 forskellige butikker, og det magter jeg simpelthen ikke.

Det er smadder dejligt og overskueligt, at det hele nærmest er samlet et og samme sted, så zonationstore.dk er helt klart en side, jeg foretrækker at handle på.

Wood Woods t-shirts falder lige i min smag, og mine næste tøjkøb skal højst sandsynligt foretages på lige netop denne hjemmeside og på netop nogle af de t-shirts. Der er lige for tiden mange spændende nyheder, hvilket gør, at jeg har svært ved at vente med at shoppe tøj, til jeg får løn.

En model jeg også synes er vildt cool er Tyrone Longsleeve, som kan bruges til de kolde tider. Jeg elsker striber, og denne model ser bare så lækker ud! Den generelle kvalitet er rigtig god, og prisen stemmer meget godt overens med de forskellige modeller og finishen på dem.

Lidt om Wood Wood:

Det er et dansk brand, som blev etableret i 2002 af nogle graffiti malere. Navnet stammer fra Jimmy Two Times og Goodfellas

Relaterede artikler