Teknologi

5 tips om boligindretning

Står du overfor en flytning, eller trænger dit hjem bare til at få en frisk, ny indretning? Uanset hvad, så får du her 5 tips til, hvordan du kan optimere på din indretning og investere i de rigtige møbler, materialer og farver. Boligindretning handler naturligvis mest om personlig smag og stil – derfor kan du vælge at bruge de tips og tricks, der passer bedst ind hos dig.

  1. Lad materialer gå igen
    Når du vælger møbler og andet bolignips, så sørg for, at der er nogle af materialerne, der går igen. Det kan være træsorten på sofabenene, spisebordet og rammerne på væggen. Det kan også være, hvis du har valgt at bruge en del stål eller sort metal. Ved at lade materialet gå igen, skaber du automatisk en sammenhæng mellem de forskellige opholdsrum.
  2. Vær ikke bange for farver
    Der skal lyde en stor anbefaling om ikke at være bange for farver herfra. Farver skaber stemning, vitalitet, personlighed og stemning. Det behøver ikke være friske pangfarver – så længe nogle af væggene får en anden tone end hvid såsom en lys grå, rosa eller blå farve. Flere vælger også at tapetsere én eller flere vægge med en farverig, mønstret tapet. Ideen med det er at give rummet en særlig stemning, som understøttes af det interiør, du har valgt.
  3. Husk organiske elementer
    Blandt møbler og farver er det også vigtigt at tage højde for de mere bløde og organiske detaljer i boligindretningen. Det kan være elementer som bløde, smukke puder og tæpper, grønne planter og farverige blomster i vaser. Alt sammen er det med til at give rummet noget liv – og desuden er puder og planter nemme at skifte ud, når du bliver træt af farven eller blomsten. Win-win. Tag eventuelt et kig på Bloomingville boliginteriør – her finder du farver, mønstre og masser af personlighed i ét brand.

Relaterede artikler