ric-bandana-savlesmaekke-med-navn
Livsstil

Den helt rette hagesmæk til dit barn

Gør spiseoplevelsen med dit barn lidt hyggeligere med en hagesmæk med dit barns navn eller en sjov sætning broderet fra Bæklund Design.

”Mor, jeg er færdig” eller ”Far er den bedste i verden”, er blot nogle af de ting, der kan komme til at stå på dit barns næste hagesmæk. Kun fantasien sætter grænser. Hos Bæklund Design er der mange forskellige mærker og modeller at vælge mellem, når hagesmæk med navn skal vælges.

Det danske firma Ric Denmark har en kollektion, hvor savlesmækken er syet i 100 procent økologisk bomuld med miljørigtige farver. Hagesmækken kan holde til en del, da den ikke ændrer facon efter vask, samt den har et indlæg, der stopper savl fra at trænge igennem.

Et andet mærke, der er stærkt repræsenteret i hagesmække hos Bæklund Design, er Pippi. Kollektionen findes i både runde og spidse hagesmække, der er i bomuld og med savltæt polyester indlæg. På Pippi’s modeller er det muligt at skrive op til fire linjer på hagesmækken.

Uanset hvilken model du vælger, så kommer de i alle regnbuens farver og broderingen af navn eller sætning bliver gjort i valgfri skriftfarve og -type.

Relaterede artikler