nov3
Indretning

Derfor bør du investere i renseribøjler

Er du en person, der går meget op i, at dit tøj bliver rent og samtidig holdes så pænt som muligt? Eller har du måske en virksomhed, der ofte har tøj til renseri? Det kan være fordi dine kunder har prøvet tøjet på nogle gange, så det ikke længere tager sig lige så pænt ud, som det gjorde engang. Uanset hvad er det smart at bruge renseribøjler, når man skal have sit tøj til rens.

Fordelene ved renseribøjler

De mest almindelige renseribøjler er lavet i de klassiske design med én lang, tyk metaltråd. Hvis du skal have meget tøj til rens, kan det tit veje en del, og det hjælper ikke, hvis du fragter det på dine store, tunge træbøjler. De ser godt ud i garderobeskabet eller i butikslokalet, men der er ingen grund til at fragte tøjet på dem, når det skal afsted for at blive vasket og strøget.

En anden fordel ved den klassiske renseribøjle er, at metaltråden nemt kan formes efter behov, hvis der er noget tøj, der kræver en bestemt form støtte eller ophængning generelt. Der er altså en del fordele ved renseribøjler, og det gælder også, hvis du ejer et renseri.

Uanset om tøjet skal fragtes eller ej, er det nemlig en fordel, at bøjlerne er galvaniserede, så de ikke ruster og smitter af på tøjet, der tit kan være lidt fugtigt umiddelbart efter ophængning, hvis det lige er blevet vasket. Gør dit tøj en tjeneste og overvej renseribøjler, hvis du får renset dit tøj ude.

Relaterede artikler