Teknologi

Drømmer du om en tur sydpå i båd?

Hvis du har en drøm om en tur sydpå i båd, så er der utrolig mange ting, du skal have styr på. Men det er en smal sag, når du besøger Boatlab.dk, der har et stort udvalg af alverdens bådudstyr.

Et drømmescenarie. Dig i en båd midt på det blå hav med strålende sol fra oven og vinden, der hiver i sejlene. Men det er nemmere sagt end gjort, for der er rigtig mange ting, du skal have styr på, hvis du skal sejle længere ture. Men det ved du helt sikker godt, hvis du selv er bådejer. Og det gælder både udvendigt og indvendigt på båden, for det er enormt vigtigt, at sikkerheden og komforten er i top, når man skal på længere sejlture. Der er utallige detaljer både hvad angår motor, sejl og inventar.

Eksempelvis er der brug for masser af frisk luft og ventilation på båden, selvom der er masser af vind ude på havet. For nogle dage er der vindstille, og kahytter kan blive meget varme og indelukkede. Men alt dette er intet problem, hvis du tager et kig på Boatlab.dk, for her finder du et kæmpe udvalg af bådudstyr, uanset hvad det er du mangler.

Boatlab.dk sælger blandt andet en smart solcelleventilator fra Solara, der er ekstrem støjsvag og effektiv. Den kan eksempelvis fjerne fugt og dårlig lugt i båden, og den kan både suge og puste, alt efter hvad der er størst behov for. Man kan sagtens slukke for den, og så man kan også booste den i ti minutter, så den suger eller puster med dobbelt hastighed. Den er som det ligger i navnet solcelledrevet, og energien, der oplades ved solens stråler, kan gemmes og bruges eksempelvis om natten. På den måde er den både billig i drift og bæredygtig.

Relaterede artikler