Uncategorized

En stærk maskintrailer, der er nem at komme rundt med

Står du i et byggerod op til knæene? Det kan være svært at overskue at skulle leje trailere hver gang der skal flyttes sand, murbrokker, møbler eller andet. I stedet var det måske værd at overveje at investere i en maskintrailer, som nemt og sikkert lader dig slippe for alt bøvlet. 

Et bredt sortiment

På trailerforum.dk kan du finde et bredt udvalg og sortiment af maskintrailer. Der er alt at finde fra tiptrailere, ladtrailer, maskintrailere osv. Se blandt andet den nye serie: variant maskintipper, der har alle egenskaberne fra maskintraileren og tiptraileren kombineret i en smart løsning.

Du behøver ikke længere have to trailere, da den har el-hydraulisk tip, der er perfekt til aflæsning af murbrokker, sand eller sten. Det klares med et enkelt tryk på fjernbetjeningen, så du slipper for at slæbe og få ondt i ryggen.

Kvalitetsrige materialer

Når du skal købe en trailer, er kun det bedste godt nok. Alle trailerne er gennemtestet og udvalgt i godt materiale. Det store lad mål og bladfjedrene er i kraftigt aluminium, der kan holde fra 500 kg og helt op til 3000 kg, afhængigt af modellen du vælger. Standardudstyret er en kraftig aluminiumbund, køreramper i aflåselige rampeskuffer, spil med wire og bremser fra en af Europas førende producenter.

Få en maskintrailer der har sikre køreegenskaber og en kraft til at trække

Relaterede artikler