Teknologi

Erfaren entreprenør til byggeprojekter i Aarhus

Mangler du en entreprenør til store byggeprojekter i Aarhus? KG Hansen har over 100 års erfaring i byggebranchen, og har mange store byggeprojekter bag sig.

Hvis du mangler hjælp til at udføre et byggeprojekt, så er KG Hansen et troværdigt og solidt entreprenørfirma, der gerne hjælper dig hele vejen igennem processen. De har en rygrad af mange håndværksmæssige færdigheder, de har en stor egenproduktion inden for beton og murerarbejde, og så har de mange store byggeprojekter bag sig som blandt andet Lalandia, Billund Lufthavn og Vejle Politigård.

KG Hansen opstod i 1910, da den jyske murermester Karl Gustav Hansen besluttede sig for at oprette en entreprenørvirksomhed. Målet var, at han skulle kunne stå inden for alt det, virksomheden levererede, og at han aldrig gik hjem, før alt var som aftalt. Med den gode, jyske indstilling voksede KG Hansen sig stille og roligt til en stor og betydende entreprenørvirksomhed, som den er i dag.

KG Hansen har fire forskellige samarbejdsformer, alt efter hvor meget du vil have dem til at stå for. De kan både lave totalentreprise, hovedentreprise, fagentreprise og partnering. Så uanset om du vil have KG Hansen til at stå for hele projektet, eller om du blot vil have dem til at være inde over dele af det, så kan de hjælpe dig. Hvis du er interesseret i at høre mere, få et tilbud eller blot få noget sparring på, om dit byggeprojekt kan realiseres, så er du meget velkommen til at kontakte dem.

Relaterede artikler