Livsstil

Få en sjov dag med hele familien i en klatrepark i København

Er du på udkig efter en god og anderledes oplevelse, som du kan dele med din familie eller måske dine venner i København? En klatrepark er stedet, hvorfra gode grin og fællesskab udspringer.

I København finder du Frederiksdal Klatrepark, som er det perfekte sted at tilbringe en hel dag sammen med familien eller vennerne. Klatring i klatrepark i København er en anderledes måde at være sammen på. Når man er på klatrebanerne prøver man grænser af samtidig med, at man har det sjovt. I Frederiksdal Klatrepark finder du 3 klatrebaner, der er inddelt i sværhedsgrader. Og du kan være sikker på, at der er noget for hele familien, når det kommer til udfordring og niveau. Uanset om du har små eller voksne børn, så kan denne klatrepark have plads til lige netop jer.

En klatrepark i naturen

I Frederiksdal Klatrepark klatrer du ikke rundt inde i en hal. Her er du midt ude i den nordsjællandske natur. Du befinder dig nemlig midt i mellem alle træerne, når du klatrer på klatrebanerne i Til Tops Frederiksdal. Hvis det lyder som noget for dig og din familie at komme uden for travle København og i stedet kravle rundt i træerne, så kan en klatreoplevelse måske være noget for jer.

Relaterede artikler