photo-1521012012373-6a85bade18da
Livsstil

Første step mod en kaffeslabberas

En termokande til dig, der drikker the. Til dig, der drikker kaffe. Og til dig, der drikker alle varme drikke midt imellem. Det tyske brand, alfi, leverer termokander til alle os, der nyder en kop varmt. Er man tilmed til enkelt design, så tag et kig på alfis termokander og -flasker.

Hos alfi finder vi termokander, der er kategoriseret i alle regnbuens farver. Guld, lavendel, sortlakeret eller aubergine-farvet er bare nogle af de farvestrålende varianter, vi finder hos alfi. Termokanden i al sin enkelthed kan pryde ethvert kaffebord, hvad enten den fungerer som det farvestrålende centrum, eller som den enkle og varme kaffeskænker.

Langt mellem kaffemaskinerne?

Termoflasken henvender sig til friluftsmanden eller -kvinden og til dig, der har lange dage på farten. Den er ikke kvadratisk, men den er praktisk og god i alle henseender, hvor der er langt mellem kaffemaskinerne. Lystfiskeren og jægeren kan især nyde godt af termoflaskens funktion, når de bevæger sig ud i naturen. Mange kolde fødder og røde næser har nydt godt af indholdet i en termoflaske.

En god kop the

Termokanden henvender sig til høj som lav og tyk som tynd. Enhver husholdning rummer en termokande, og når først man finder den variant, der passer ind i hjemmet, er det blot et spørgsmål om at vælge den rigtige farve. Der er mange ting, der kan løses over en god kop the, siger man. Hvorfor ikke servere theen i en elegant og smuk kande fra et brand som tyske alfi?

Når først termokanden er på plads i husholdningen, er der ikke langt til en rigtig kaffeslabberas. Invitér naboerne over, og indvi det nye indkøb.

Relaterede artikler