Teknologi

Forskellige måder at style din hoodie på

Der var en tid, hvor en hoodie ikke var velset i bybilledet. Du kunne hurtigt blive stemplet som noget, du overhovedet ikke var. Sådan er det ikke mere. I dag er en hoodie meget populær og kan findes i nærmest alle moderigtige mænds garderobeskabe.

Lag-på-lag look

En hoodie er perfekt i et lag-på-lag look. Når en hættetrøje bruges som en del af dette look, bliver den fremhævet på bedste vis. Desuden giver det en fantastisk mulighed for at holde varmen i en ellers kold tid.

For at få det helt rigtige look kan du bære en hættetrøje med en lynlås over en simpel hvid T-shirt med en rund hals. Derefter tilføjer du en frakke eller jakke, et par jeans og et par flotte sneakers.

Under en læderjakke

Kombination af en læderjakke og en hættetrøje er en af de sammensætninger, der bare fungerer sæson efter sæson. Brug en sort læderjakke og sorte eller blå jeans som base. Eksperimenter derefter med hættetrøjer i forskellige farver under læderjakken for at finde din farve. Rund looket af med et par smarte støvler i læder eller ruskind.

Jakkesæt eller blazer med en hoodie

Vil du udfordre det traditionelle look med en hoodie, kan du kaste dig ud i at sætte den sammen med enten et jakkesæt eller en blazer. Tag en grå hoodie på sammen med en blazer eller et jakkesæt i samme farve. Tilføjer du et par hvide sneakers, får du et fantastisk flot outfit. Køb hoodies hos 2trendy.

Relaterede artikler