Teknologi

Gode grunde til at bruge Power Bi

Som virksomhed har man oftest masser af data tilgængelig, som man gerne vil bruge til at skabe værdi, sætte nye mål og holde øje med den daglige drift i forretningen. For at forstå disse data og for at skabe en sammenhæng mellem dem er det vigtigt med et værktøj, der kan håndtere de forskellige former for data.

Som virksomhedsejer er det en fordel, at du har mulighed for hurtigt at få et overblik over nøgletallene i virksomheden. På den måde kan du nemmere skabe brugbare rapporter i forhold til målsætninger, drift og udvikling samt præsentere disse data i rapporter til andre i virksomheden.

Det er her, at du skal se nærmere på Microsoft Power Bi. Power Bi er et værktøj, der hjælper dig med at få din virksomheds nøgletal lavet om til flotte rapporter.

Fordele ved at bruge Power Bi
Power Bi er et visualiseringsværktøj, hvor du laver overskuelige rapporter. At få et overblik over nøgletallene i virksomheden gør det nemmere at lave nye målsætninger og holde øje med driften. Disse rapporter kan du få adgang til overalt via Power Bi, da alt data ligger i skyen.

At bruge Power Bi er ikke kun for virksomhedens ejer, økonomichefen eller bestyrelsen. Værktøjet er brugbart for hele virksomheden, da Power Bi giver andre afdelinger i virksomheden mulighed for at få et indblik i andre dele af den daglige drift, kampagner osv.

Vil du gerne læse mere om Power Bi og bruge dette værktøj i din virksomhed, så kom i gang med Power Bi her.

Relaterede artikler