Varicose_vein_affecting_the_leg_Wellcome_L0061667
Livsstil

Husk at få behandlet dine åreknuder

Åreknuder eller blodkarudvidelse kan enten gøre ondt eller blot genere dig på grund af udseendet, men det er vigtigt at få dem fjernet, og det kan gøres med moderne behandling, der ikke giver ar.

Åreknudeklinikkerne er Danmarks største center for behandling af åreknuder. De foretager over 2.500 behandlinger om året, og så er de samtidig blandt de førende centre også internationalt, fordi de har så meget forskning bag det, de laver. De anvender nemlig kun behandlingsformer, der har en videnskabeligt dokumenteret effekt og selvfølgelig også holdbarhed.

Derudover er der kun meget få klinikker i landet, der har erfaring med behandling af de mere vanskelige åreknuder, der også kaldes varicer eksempelvis dem, der er kommet efter en tidligere operation og dem, der udgår fra knæhasen. Åreknudeklinikkerne er en af de få klinikker og det eneste private hospital, hvor de kan behandle den slags åreknuder.

Alle typer behandlinger foregår med lokalbedøvelse, og det er lige meget om åreknuderne skal behandles med operation, skum, moderne indvendig radiofrekvens, laser eller noget andet. Bedøvelsen lægges præcis ved hjælp af ultralyd, og på den måde bliver behandlingen smertefri for dig. Hvis du vil læse mere om de forskellige behandlinger, de få bivirkninger, der kan komme eller se videoer af, hvordan det foregår, så kan du klikke dig ind på varix.dk, hvor du finder masser af information.

Relaterede artikler