defender-3000
Uncategorized

Industrivægte skal veje så præcist som muligt

Det er vigtigt, at vejningen bliver så præcis som muligt, når man har med industrivægte at gøre. Multicheck har et stort udvalg af industrivægte med mange forskellige funktioner.

Industrivægte skal være nøjagtige. Det er en af de vigtigste egenskaber, fordi informationerne skal stå helt korrekt på de produkter, der skal sælges. Ellers kan man hurtigt komme til at høre for det. Hvis du mangler en industrivægt, så kan du købe den hos Multicheck, der har mange forskellige slags industrivægte, du kan vælge imellem.

De har eksempelvis den perfekte vægt til det tørre miljø, nemlig OHAUS DEFENDER 3000 ST, der er en stærk økonomisk platformsvægt udført i 304 rustfri stål og som har en malet underpart. Indikatoren har RS232 og AC adapter, og så har vægten en lakeret søjle og bøjle til indikator. Vægten kan fås som typegodkendt til verifikation, og så er dens kapacitet fra 30-300 kg.

Hvis du køber et produkt hos Multicheck, så er kvaliteten selvfølgelig altid i top. Det betyder dog også, at det ikke altid er det billigste på markedet, men hellere investere lidt flere penge i det og så vide, at produktet holder. Multicheck går nemlig ikke på kompromis med kvalitet.  Multichecks produkter er udvalgt fra førende producenter og de har fundet dem rigtig gode til prisen. Vægtene har også en så god kvalitet, at der kan skaffes reservedele til dem.

Relaterede artikler