Teknologi

Køb x-ray-udstyr hos Multicheck

Med x-ray-udstyr kan du tjekke dine produkter efter for metal, glas og sten og du kan også tælle og måle fyldniveauer og lignende. Tag et kig forbi Multicheck, der tilbyder et stort udvalg af X-ray-udstyr, metaldetektorer og lignende.

Hvis du kunne tænke dig at vide, hvad dit produkt indeholder af fremmedlegemer som metal, glas, sten eller lignende, så anskaf dig en x-ray-maskine hos Multicheck. Her produceres alle maskinerne i et hygiejnisk design, der sørger for at gøre den daglige brug og vedligeholdelse nem og tidssparende. Maskinerne indeholder blandt andet quickrelease-systemer og autolearn-procedurer, og det medfører en meget enkel adgang til en ellers ret avanceret teknologi. Når fast maskinen er indstillet, så forbliver den indstillet, så den er let at lære at bruge.

Det, som x-ray-maskiner kan, er at finde fremmedlegemer, der ellers ikke ville blive opdaget. Dit produkt kan kontrolleres for metal, sten, glas, plastik og lignende, som ingen anden teknologi ellers kan detektere. Maskinerne er derudover modulbaserede, hvilket betyder, at de kan udvides og tilpasses til det produkt, der skal kontrolleres. Du kan også opnå fantastiske søgeevner med røntgen.

Afrundede overflader kombineret med en åben konstruktion, og det muliggør blandt andet sikker rengøring. Maskinerne indeholder intelligent software, der dækker et bredt spektrum af muligheder for kontrol og konformitet med HACCP, BRC, IFS, TESCO, Marks & Spencer og andre standarder.

 

Relaterede artikler