Teknologi

Kvaliteten skal være høj og prisen konkurrencedygtig

Hos trailer forum bestræber vi os på kvalitet og kundeservice. Kvaliteten skal være høj, og prisen skal være konkurrencedygtig. Vi er lagerførende i alle slags tiptrailere, og udvalget er bredt.

Mulighederne er mange

Vi tilbyder tiptrailere, som kan håndtere fra 1.500 kg til 3.500 kg og samtidig til forskellige behov. I takt med at der opstår større behov fås tiptrailere med affjedring og aksler med parabolske bladfjedre, men også fjernbetjent styring med opkobling til smartphone. Dette skaber fleksibilitet, overskud og sikkerhed på byggepladsen, såvel som i privaten.

Vi samarbejder med fabrikanter, som konstant tester og produktudvikler, hvilket sikrer en gennemarbejdet og hårdfør konstruktion med galvaniseret chassis og rigtig konstruktion. Dette er parametre, som er med til at sikre en høj brugt værdi, den dag behovet skulle ændre sig for brug af trailer. Mulighederne er mange, og det er blot et spørgsmål om hvilket behov en tiptrailer skal dække. Hos Trailerforum bestræber vi os på at have markedets bedste og bredeste udvalg. Vi går ikke på kompromis nogle steder.

Alle vore samarbejdspartnere har løbende produktudvikling og kvalitetssikring, hvilket er med til at sikre en høj tilfredshed garanti hos vore kunder. Vi har leveret komplette trailerløsninger til erhvervslivet og privat siden 2018 med base i Hørning syd for Århus.

Relaterede artikler