Livsstil

Prøv den eftertragtede vin fra Pomerol

Efterspørgslen på Pomerol-vine er stor, og det er der bestemt ikke noget at sige til. Området er et af de steder i Bordeaux, der er mest kendte. Derfor kan du trygt bestille Pomerol-vin, og du vil helt sikkert ikke blive skuffet over kvaliteten.

Lette og lyse vine

Det lille område, Pomerol, i Bordeaux-området er et af de mest eftertragtede, når det kommer til produceringen af vin. Området består næsten udelukkende af vinmarker, og der er kun enkelte bygninger at skue. Omkring 150 producenter sidder på området, men de producerer ikke mange kasser om året, hvilket er med til at gøre vinen særligt eksklusiv. Området, hvor druerne vokser og vinen kommer af, består hovedsageligt af lerjord, grus og enkelte stedet sand, der er med medfaktor til, at vinen både bliver lettere og lysere.

Til særlige øjeblikke

At produktionen ikke er synderligt høj, er ensbetydende med, at vinen ligger i den højere prisklasse. Det har selvfølgelig også en stor betydning, at den er stærkt eftertragtet, så det efterhånden er en unik vin at have liggende hjemme i vinreolen. Derfor er det også en vin, der måske nydes lidt ekstra for vinkenderen, ligesom den er oplagt til en større begivenhed, hvor den får sin fortjente opmærksomhed. Du kan blandt andet få bouquet af blomme, der desuden har noter af modne solbær og kirsebær kombineret med mokka og karamel. Så søger du en lidt mere eksklusiv vin til særlige øjeblikke, er Pomerol-vine uden tvivl et valg, der vil vække stor glæde.

Relaterede artikler