D30-TRACK
Fritid

Lej en stubfræser og få styr på haven

Har du længe irriteret dig over stubbe i haven, som du ikke ved, hvordan du skal komme af med. Hos Total Maskinudlejning udfører de alle former for stubfræsning, så du hurtigt og sikkert kan komme af med stubbene.

Total Maskinudlejning ligger i Skanderborg og er et sted, hvor du kan låne alle mulige slags maskiner til for eksempel byg, anlæg og haveprojekter. Derudover udfører de også alle former for stubfræsning. Så hvis du er interesseret i udlejning af stubfræser, så kig forbi siden.

Du behøver ikke have mere end 80 centimers plads for at stubfræseren kan komme ind i haven, og stubben nedfræses til 20 cm under niveau, og hvis det ønskes, så kan den blive fræset endnu længere ned. Deres stubfræsere kan klare de fleste slags stubbe, så uanset om du fældet din hæk, nogle træer eller bambus og ikke ønsker, at se på de tilbageværende stubbe, så kan kan du kontakte Total Maskinudlejning for et godt tilbud.

Der er ingen opgaver, der er får store eller små til Total Maskinudlejning, og rriserne er baseret på, at kunden selv fjerner flis og dækker hulle, men de kan også gøre det, hvis du ønsker det. Har du tre eller flere stubbe, der skal ordnes, så får du mængderabat, så der er ingen grund til ikke at få det hele ordnet på én gang.

Relaterede artikler