Teknologi

Lej et toilet – perfekt til ombygning eller havefest

Er du i gang med at bygge hus, eller står du og skal i gang med at renovere det gamle slidte badeværelse? Måske netop af den grund har I hverken et bad eller toilet til rådighed. Men med et mobilt toilet og bad fra Lejma.dk behøver manglen på et badeværelse ikke at være et problem. Læs mere om leje af toiletvogn på Lejma.dk. Det eneste det kræver, er lidt en plads ude foran huset, hvor vognen kan stå, uden at den hælder alt for meget.

Toiletvogne til de store begivenheder

Selvom toiletvogne typisk bruges i forbindelse med ombygninger eller nybyg, så er en toiletvogn også særdeles praktisk til store begivenheder, hvor det kan være rart med et ekstra. En toiletvogn kan bruges ved bryllupper, havefester eller endnu større arrangementer som vejfester, koncerter, fodboldstævner og festivaler. Derudover kan en toiletvogn også bruges byggepladser og lignende, hvor mange arbejder sammen hver dag uden dørs.

Find den rette toiletvogn

Det er ikke hver dag, man står overfor den opgave at finde en toiletvogn. Derfor kan det i nogle situationer godt være svært at vide, hvor mange toiletvogne du skal bruge. Skal du bare bruge et enkelt, som kan bruges, fordi du er ved at bygge om, er det selvfølgelig nemt. Men står du og skal afholde et større arrangement, så kan det være svært at vide, hvor mange vogne du har brug for.

Hos Lejma.dk står personalet altid klar til at guide dig i, hvor mange toiletvogne du eventuelt skal bruge. Prisen er kun 99,- inkl. moms pr. dag.

 

Relaterede artikler