Teknologi

Med en havefræser kan du forme din have, som du vil have den

Står du overfor at skulle anlægge et nyt bed? En havefræser er et perfekt redskab til netop det formål, og du kan finde et stort udvalg af havefræsere hos Primus Danmark.

Deres motto er “værktøj, der virker”. Og det er jo i sandhed vigtigt, at værktøj virker. Og hvis du står og mangler noget værktøj til at kunne anlægge et bed og fræser jorden op, så kan du finde massevis af havefræsere til netop det formål. En havefræser er et fantastisk stykke værktøj, der fræser jorden op og gør det muligt at plante nyt i den. Den giver dig også en her masse andre muligheder, så den er et vaskeægte multiværktøj til haven.

Hos PrimusDanmark finder du et kæmpe udvalg af forskellige havefræsere. Du kan blandt andet finde den type, der kan det hele. En maskine, hvor tre forskellige funktioner er samlet i et, så den både kan fræse, feje og klippe græs. Fejefunktionen er især effektiv om vinteren, når der skal fjernes sne på jeres fortov.

Udover de modeller, der har tre forskellige muligheder, kan du også få fræsere, der er dedikerede til en enkelt funktion. Helt almindelige fræsere, der er beregnet til arbejdet i haven. Her har du dog stadig mulighed for at tilkøbe sneskraber eller sneslynge, hvis der er behov for det. På Primusdanmark.dk finder du også masser af tilbehør til havefræserne. Hvis klingerne bliver slidte eller går i stykker, kan du finde nye klinger på shoppen.

Relaterede artikler