Fritid

Midtjysk efterskole

For mange er efterskolen ikke kun lig  med et afbræk fra den normale folkeskole, det er også lig med en social og faglig modning. Mange unge ønsker at gå på en efterskole, da fritid og skole er tæt forbundet, og ofte hører man, at de unge også lærer at stå på egne ben og tage ansvar.

Men hvad indebærer det helt præcist at gå på efterskole? Hvilke fag bliver der undervist i, og hvordan fungerer skolegangen i det hele tage? Midtjysk efterskole er en efterskole beliggende i midtjylland. Skolen er moderne og med gode faciliteter, herunder smartboards og lyd i alle lokaler, svømmehal, stadionanlæg, teatersal og meget mere.

Efterskolernes dag på Midtjysk efterskole er en dag, hvor alle kan besøge skolen til rundvisning og festlig stemning. D. 24. september byder de alle velkommen, og hvis du deltager i dette arrangement, vil du kunne møde underviserne på skolen, blive introduceret til fagene, der undervises i og alle linjerne der udbydes. Det bliver en festlig dag, og du vil også blive underholdt af teaterlinjen, der udfører et teaterstykke og musiklinjen, der giver koncert. Alt hvad der kommer til at foregå denne dag vil være en forsmag på, hvad Midtjysk efterskole tilbyder ved et ophold. Det er værd at overveje! 🙂

Relaterede artikler