Teknologi

Mobil reparation – længere levetid til din Smartphone, telefon eller tablet

For de fleste af os er en smartphone en vigtig ejendel, som vi næsten altid har i nærheden. Er skærmen på din telefon revnet, skal den derfor hurtigt repareres. En knust eller revnet skærm gør næsten din mobil ubrugelig men i stedet for at købe en ny mobil, kan den gamle repareres.

Teledoktoren tilbyder mobil reparation, hvad enten du står med en knust skærm eller skal have skiftet knapper, mikrofon eller højttalere på din smartphone. Teledoktoren har specialiseret sig i, ikke bare at udskifte skærmen men at tilføje panserglas, der gør din telefon meget mere robust og derved minimerer risikoen for at knuse endnu en skærm.

Brug og smid ikke væk

De fleste smartphones har kun ganske få knapper, hvilket betyder at de bruges hyppigt. Ofte er det ‘Homeknappen’ og  ‘tænd/sluk’-knappen, som ryger sig en tur på grund af flittig brug. At en af disse vitale knapper ikke fungerer er ikke en grund til at smide telefonen væk, for det kan repareres. Det samme gælder hvis du står med et træt batteri. De fleste mobil telefoner er altid tændt og derfor bruges batteriet meget. Det er vigtigt, at telefonen kan holde strøm, og derfor er det af stor betydning at have et velfungerende batteri. Med tiden kan batteriet blive slidt, og udskiftning af batteriet vil derfor kan forlænge din mobils levetid.

Har du brug for telefon reparation, kan du kigge ind hos Teledoktoren i Aarhus eller Randers. Teledoktoren er hurtig og giver 2 års garanti på reparationer og udskiftninger.

Relaterede artikler