Teknologi

Moderne maskinfabrik med over 40 års erfaring i branchen

På en maskinfabrik i Kolding nær Vejle og Fredericia finder man Sigma Process Engineering. Den moderne maskinfabrik er en ordreproducerende virksomhed, der har over 40 års erfaring med metalbearbejdning og stålkonstruktioner. Hos Sigma går de utrolig meget op i deres fag og derfor er de også nogle af de mest erfarne inden for branchen. Derudover bestræber de sig på at være en flad organisation, der tilbyder konkurrencedygtige priser og leveringstider. Ifølge CEO Jan Overgaard lover de ”Fint dansk kvalitetshåndværk til tiden og prisen”.

Specialister i metalbearbejdning og stålkonstruktioner

Hvad enten du søger laserskæring, rustfrie tanke, et procesanlæg, mixere, rørværker, kompensatorer eller noget helt andet inden for dette felt, er Sigma de rette at gå til. Sigma har også deres egen tegnestue, hvor de udarbejder tegninger, beregninger, tilbud og meget mere. Du kan være sikker på, at du er i gode hænder hos Sigma, da de selv kontrollere alle processer, herunder alt fra udvikling til salg, konstruktion, design, test, produktion, kontrol og levering.

Sigma ligger i Egtved nær Kolding og Vejle, men hvis du har nogle spørgsmål, kan du kontakte dem og få råd, vejledning og tilbud i forhold til et konkret projekt.

Relaterede artikler