Teknologi

Ønsker du at bruge røgprodukter til madlavning?

Det er blevet meget populært at anvende røgprodukter i forbindelse med madlavning, da det kan tilføre en speciel, lækker smag til retterne. Men ved du, hvad skal du vælge for at få den bedste smag?

Der findes mange forskellige udbydere af rygeprodukter på det danske marked. Der er dog stor forskel på kvaliteten af produkterne, da det i sidste ende kommer an på, hvordan det bliver fremstillet. Røgsmagen har en stor betydning, hvis man vælger at bruge rygeprodukter til madlavning, og det er vigtigt at dette er i højeste kvalitet, hvis du lever af at fremstille produkter, der skal ryges.

Det er vigtigt at du vælger et røgprodukt, der er fremstillet af frisk træ. Hvis træet har lagt for længe på skovbunden, vil det indeholde store mænger af bakterier og den aroma man ellers finder i friskt bøgetræ er blevet til en kedelig mulet lugt.

Derudover er det også vigtigt at røgproduktet ikke er fremstillet af affaldstræ fra møbelindustrien, som det er tilfældet for mange producenter. Der er risiko for at træet er behandlet med lim og andre kemikalier, der er kommet med i formalingsprocessen. Hvis dette er tilfældet vil man risikere at disse kemikalier bliver videreført i rygningsprocessen.

Vælg altid kvalitetstræ, der sikre ensartethed og en høj kvalitet gennem hele processen. Find friske røgprodukter her.

Relaterede artikler