Teknologi

Rioja vine til sommerhygge

Sommeren er over os, og det er ofte lig med mange komsammener med både venner og familier. Til nogle anledninger er det passende med en øl i hånden, mens det til andre er oplagt med et glas vin i hånden. Et godt valg til en hyggelig middag er Rioja vine.

Fra Spaniens mest berømte vinområde

Så snart kalenderen viser sommertid, står vi klar til at skifte vores varme hjem ud med lune solskinstimer på terrassen eller i haven. Vi stimler sammen med familie og venner, for det er med at udnytte de varme himmelstrøg, så længe de er her. Måske har du allerede været en tur ved stranden med vennerne, eller spillet havespil med familien? Trods det, at den danske sommer lige så ofte er lig med regn, så er det hyggeligt at finde grillen frem, og tit lader det sig gøre under et halvtag i ly for regnen. Hygge er noget, vi mestrer, og når vi griller, hører sig ofte et glas vin eller to til. Et godt valg er en vin, som stammer fra Spaniens mest berømte vinområde, nemlig Rioja.

Perfekt til lam og svinekød

Måske kender du allerede til vinene fra området? Rioja er inddelt i tre zoner, der hver har forskellige typer vin. Rioja Alta er kendt for sine elegante vine; Rioja Alavesa er kendt for dine frugtige vine, mens Rioja Baja er kendt for sine mørke druer. Det er altså muligt at finde vin for enhver smag, når du skal hygge med venner og familie i solens stråler. Har du planlagt en grillmenu bestående af lam eller måske grillspyd af svinekød, er Rioja et perfekt valg. Find en god vin frem, og nyd den med venner og familie.

Relaterede artikler