Teknologi

Skab trygge rammer og frie omgivelser med hjælpemidler fra IMMO

Hos IMMO Danmark har vi siden 1967 specialiseret os i motorløsninger til forskellige behov. Hjælpemotorer som er udviklet og produceret med fokus på høj grad af fleksibilitet og mobilitet for den enkelte. Effektiviteten og sikkerheden skal være øget for de ledsagende, og det er vores udgangspunkt, selv den dag i dag.

Funktionelle, stilrene og fleksible produkter med sikkerheden på rette sted

På vores fabrik i Vejle fremstiller, monterer og servicerer vi hjælpemotorer til kørestole, sygehuse og plejesenge. Vores hjælpemidler til handicappede skal skabe tryghed for den enkelte pårørende, men samtidig også for den ledsagende.

Vores ønske er, at mennesker skal kunne bevæge sig frit. Alle skal have mulighed for at komme ud af vante omgivelser, stifte nye bekendtskaber og være en del af en social omgangskreds og det skal være uden hindring. Fri bevægelighed er en del af vores DNA siden opstarten i 1967. Derfor forsøger vi dagligt at bidrage med vores viden og kompetencer for at gøre dette muligt.

Vores sortiment er bredt og henvender sig helt ned til børn i seksårs alderen. Vi er fleksible, nysgerrige og åbne for skræddersyede løsninger, som tilgodeser ethvert behov for den enkelte. Alt dette i tæt samarbejde med partnere indenfor ergonomi og fysiologi som gør IMMO Danmark til en af de ledende virksomheder i Danmark indenfor sit felt.

 

 

 

Relaterede artikler