forsikring2_459x220
Livsstil

Stor undersøgelse: Denne gruppe mennesker elsker leasingbiler

De nyeste tal fra Voxmeter viser, at mange unge singler overvejer at lease en bil. 

Det har længe været kendt, at flere yngre danskere end ældre danskere er tilbøjelige til at ville lease en bil. Men ifølge en artikel fra Motor-Magasinet, der har de nyste tal fra Voxmeter som udgangspunkt for pointerne, er det særligt unge singler, som overvejer at lease en bil. 

Ifølge undersøgelsen, der er udarbejdet med udgangspunkt i 68.000 interviews, viser det sig nemlig, at næsten fire ud af ti af de unge singler overvejer at lease en bil. 

Ifølge Motor-Magaisinet kan de tal forklares med, at når man er ung og single, spiler økonomien en stor rolle i ens liv, samtidig med at man kun har sin egen indkomst til at finansiere sig en bil med. 

Forklaringen kan give god mening, for leasing af en bil er stadig i eksplosiv udvikling, og det populære valg er ofte en god og billig måde, hvorpå man kan få et godt køretøj til hverdagen – og måske endda få råd til drømmebilen.  

I den anden ende af undersøgelsen ligger de ældre, hvor blot 12 procent ville overveje at lease en bil. Dog er leasing af biler for alle aldersgrupper, og vil du vide mere om dine muligheder, kan du læse mere om leasing hos Forzabiler her. 

Relaterede artikler