family-2892797_960_720
Fritid

Tandpleje der virker

Ønsker du at holde dine tænder rene og dermed forebygge tandskader? Hos 2SMILE finder du et bredt udvalg af el-tandbørster og tilbehør. Køb her kvalitetstandpleje til din mund.

Kvalitet og faglighed

2SMILE er dansk leverandør af produkter, der holder din mundhygiejne i top. Et tæt samarbejde med tandlæger og tandplejere sikrer kvalitetsprodukter, som gør det let at rense dine tænder. Hos 2SMILE finder du over 400 produkter, der blandt andet består af el-tandbørster, tilbehør samt udstyr, der rengør selv de mindste steder i din mund.

Pleje for alle

Uanset hvilke behov du har for din tandhygiejne, er 2SMILE det oplagte valg, når du skal finde det rette tilbehør. Du finder el-tandbørster fra Oral B med roterende børstehoveder, og fra Philips med børstehoveder, der bevæger sig fra side til side. Derudover fås hårene i forskellige grader af hårdhed, så enhver mund kan få den bedste pleje.

Familiens sikre valg

Både børn og voksne kan med pleje fra 2SMILE blive sikret den bedste forebyggelse mod tandskader. Med Disney-motiver, musik og mere avancerede egenskaber via en app, der sikrer en optimal børstning, bliver hele familien garanteret den bedst mulige tandhygiejne.

 

Relaterede artikler