Teknologi

Vær med til at skabe en fælles platform for kommunikation, samarbejde og vidensdeling

Mange virksomheder er udfordrede på kommunikation. Den travle hverdag kan medvirke til, at de nødvendige informationer ryger i glemmebogen blandt alle de andre vigtige opgaver, man skal nå.

Efterhånden har mange moderne organisationer dog en fælles platform, hvor rammerne er at skabe et fælles rum for den nødvendige kommunikation, der opstår, når man arbejder internt sammen.

Intranet er med til at sikre et højt informationsniveau, hvilket medvirker til, at alle er velinformerede om diverse aktiviteter, begivenheder, og hvad der ellers kunne opstå af vigtig info på en helt almindelig arbejdsplads. Et intranet fungerer som en form for digital opslagstavle. Men intranettet er også meget mere end bare en opslagstavle.

Nyheder, interne servicemeddelelser og medarbejderhåndbogen er forskellige faner, du kan anvende, når du bruger intranet. Den helt traditionelle intranetportal er udvidet med mange andre understøttende værktøjer, der gør rummet for intern kommunikation meget bedre.

Få skræddersyet jeres helt eget intranet

Hvis din virksomhed har nogle særlige behov, så har du mulighed for at få skræddersyet din virksomheds helt eget intranet. ”Interactive” er et intranetprodukt, der er baseret på programmerne Sharepoint eller Office 365. Denne løsning medvirker til, at din virksomhed kan få lavet et fleksibelt intranet, der passer perfekt til jeres behov.

Relaterede artikler