lindevej-jmddk-20130824-_dsc7448
Indretning

Vi går hele vejen

Vi tager ansvar og overholder tidshorisonter

Hos K.G Hansen har det altid været vigtigt, at følge de værdier vi i fællesskab har skabt siden opstarten i 1910. Vores kunder og samarbejdspartnere skal altid kunne regne med, at vi går det ekstra skridt og løber for netop, at levere det byggeprojekt som vi har aftalt og trykket hånd på. Ansvaret har altid været i højsædet hos os, og vi bestræber os gang på gang, efter at byggeriet forløber som aftalt og at alle tidshorisonter overholdes til punkt og prikke.

Vi tager ansvar for at byggeriet led for led, forløber som det skal og så bestræber vi os altid på at tage gennemtænkte beslutninger som prioriterer sikkerhed og miljø højt.

Grundig tilgang til komplekse byggerier

Står i overfor, at skulle opføre nyt domicil og søger en byggeentreprenør i Århus med mange års erfaring, grundig tilgang til komplekse byggerier og en række solide værdier, så er i kommet til de rette.

Vi vil gøre vores ypperste for at indgå i en dialog omkring netop jeres projekt, og vi vil gøre det bedste med vores ekspertviden for, at hjælpe med at realisere netop jeres projekt indenfor budgettets rammer samt de krav der måtte være.

Relaterede artikler