people-2567915_960_720
Fritid

Vildt: Så kort tid har du til at gøre et godt førstehåndsindtryk – og sådan kan du blive bedre til det

Måske har du fået at vide, at du har talegaver af Guds nåde, eller måske siger andre om dig, at du er dygtig til at formidle dig klart og tydeligt, når du møder nye mennesker eller præsenterer et budskab for en kollega, en ven eller et familiemedlem.  

Det, de måske ikke siger, er til gengæld noget af det vigtigste, når du vil gøre et godt førstehåndsindtryk og virke stærk: Nemlig om dit kropssprog er godt eller ej. 

Som TV2 skrev i april, går der blot syv sekunder, når to mennesker mødes, inden begge har dannet sig et førstehåndsindtryk af den anden. Sådan virker menneskers krybdyrhjerne. 

Det siger sig selv, at det ikke er mange ord, der når at blive sagt på så kort tid, og derfor er kropssproget i den grad med til at definere, hvordan andre opfatter dig, når I mødes. 

Måske er det ikke alle mennesker, der – bevidst eller ubevidst – er klar over, hvordan man med sig kropssprog signalerer det, man ønsker, og derfor findes der viden og kurser på området. 

Et kursus i kropssprog kan hjælpe de fleste mennesker til at blive bedre og mere bevidste i situationer, hvor det er vigtigt at danne et godt indtryk hos andre. 

Relaterede artikler