lampe
Teknologi

Luplamper til præcisionsarbejde

Luplamper hører ældre og svagtseende mennesker til. Men det er faktisk ikke rigtigt, for en luplampe kan bruges til alle, der arbejder meget med deres hænder. For eksempel i forbindelse med elektronik, i sundhedsplejen eller ved håndarbejde, som kræver et godt syn.

Køb luplamper hos Elektronik Lavpris og få den rette hjælp og vejledning til at finde den luplampe som passer bedst til dig.

Hvilken luplampe skal jeg bruge?

Uanset om du arbejder med elektronik, arbejder i sundhedsplejen, eller om du laver håndarbejde, som kræver præcisionsarbejde, så er det en god ide at bruge en god luplampe. Både for at skåne dine øjne men også for at lave det bedst mulige stykke arbejde. Luppen på lampen er i stand til at forstørre objekter i både lav og høj grad. Dette kaldes for dioptri, hvor luplampen med laveste dioptri kan forstørre objektet op til tre gange. Den højeste dioptri kan forstørre op til 12 gange.

Der findes både luplamper til hobbybrug og luplamper til professionelt brug. Hvilken en af de to du skal vælge, afhænger af, hvad lampen skal bruges til. En luplampe fås med forskellige lyskilder enten med en helt almindelig pære, med en LED pære eller med et LED lysstofrør.

Fleksible luplamper

Hos Elektronik Lavpris kan du i det store udvalg af luplamper, både finde dem der kan forlænges, men også dem der kan drejes i forskellige vinkler, alt efter hvilket behov du har. De findes både som bordlamper, men også som lamper der kan sættes fast på bordkanten ved hjælp af en klemme.

Relaterede artikler