Teknologi

Dårligt indeklima kan give kropslige gener

Døjer du ofte med træthedsfornemmelser, og har du irritationer i hud og øjne? Måske har dine børn ofte hovedpine? I så fald kan det være indikatorer på, at i har et dårligt indeklima i hjemmet. En måling af indeklima er en god idé, så I alle kan få være velbefindende.

Hjemmet skal være sundt og trygt

Bor du og din partner i et ældre hus, og har I måske dannet en familie med børn deri? Der er masser af glæde i hverdage med leg og måske filmhygge og dejlige stunder rundt om spisebordet. Men alt er selvfølgelig ikke fryd og gammen, uanset om der er børn i familien eller ej. Hverdagen kan hurtig blive travl, hvis flere børn skal blive klar om morgenen, der skal smøres madpakker, og måske skal der også planlægges fritidsinteresser ind. Et hjem er en base, hvor familien kan samles på godt og ondt, og det skal være et trygt sted. Men selvom I har et trygt hjem, betyder det ikke nødvendigvis, at det er et sundt hjem, eller i hvert fald et sundt hus.

En måling af indeklima

I dag har mange problemer med hovedpiner, træthedsfornemmelse, irritationer i hud og øjne og måske og en oplevelse af at luften i hjemmet er tør. Nogle af symptomerne kan der være flere grunde til, men det kan især være et dårligt indeklima, der er skyld i generne. Er det ikke bare dig, men måske flere i familien der døjer med det, kan det være en god idé af får foretaget en måling af indeklimaet i jeres hjem. Det kan folkene bag eurofinsmiljoluft.dk hjælpe med. Kontakt dem allerede i dag, så I kan få et sundt hjem.

Relaterede artikler