Livsstil

E-væsker for enhver smag

Hvilken smag er din yndlingssmag, når det gælder e-væske til din e-cigaret? Er det jordbær, mentol eller tobak? Elekcig.dk har et stort udvalg af smage til dig, så du kan finde lige præcis det, der passer dig. 

Der findes så utroligt mange forskellige muligheder, når det kommer til e væske, hvilket også gør det til en god rygestopsmetode, fordi der er noget for enhver smag. Hvis du blandt andet er bange for, at du vil savne smagen af tobak, så kan du eksempelvis vælge Hangsen Virginia, som er en fantastisk e-væske med en jævn og alligevel en tilstrækkelig stærk smag af tobak. Du kan også vælge mentolsmagen, hvis du ved, at de eksotiske smage vil komme til at blive irriterende eller smage dårligt i længden.

Det kan også være, at du er bekymret for, at du vil savne det “krads” i halsen, som rigtige cigaretter giver dig. Men det er faktisk også muligt at få med e-væske. Her handler det om at gå efter de væsker, der har et højt indhold af Propylenglycol (PG), og hvis du i stedet gerne vil undgå kradset, så vælger du selvfølgelig bare en væske, der ikke har så højt et niveau. Når du klikker dig ind på de forskellige væsker, kan du læse meget mere om de enkelte væsker og deres indhold.

Hangsen er verdens største producent af e-væske, og det er også dem, der producerer størstedelen af elekcigs e-væsker, hvilket også er med til at sikre den høje kvalitet.

Relaterede artikler