Livsstil

Er dit vandrør sprunget?

Er dit vandrør pludselig sprunget? Så skal problemet løses hurtigt. Et sprunget vandrør er nemlig et stort problem, da det ofte betyder, at vand siver ud. Hvis du ikke får løst dette hurtigt, kan det i nogle tilfælde ende med store vandskader i din bolig.

 

Hvad kan der ske ved et sprunget vandrør?

 

Hvis du hurtigt får hjælp til at løse problemet, så sker der som regel ikke meget ved det. I de fleste tilfælde vil det føre til en smule vandtab samt en mindre reparation, men det er selvfølgelig forskelligt fra situation til situation.

 

Helt generelt er det bedst at fikse problemet så hurtigt som muligt, når det kommer til et sprunget vandrør. Gør du ikke det, så kan du ende med store vandskader, hvilket kan koste mange penge at fikse. Derfor bør du få ordnet dine vandrør lige så snart, at du opdager, at der er et problem.

 

Hvad kan jeg selv gøre?

 

Har du opdaget, at et af dine vandrør i din bolig er sprunget, skal du starte med at finde hovedhanen og lukke for vandet med det samme. Herefter er det en god idé, at du får fikset selve vandrøret.

 

Her får du brug for et professionelt VVS-firma, der kan komme hjem til dig og ordne det. Vælger du et VVS-firma med døgnvagt, kan du endda få hurtig hjælp døgnet rundt. Finder du ud af, at dit vandrør er sprunget udenfor normale arbejdstider, såsom sent om aftenen, bør du kontakte en VVS’er døgnvagt.

Relaterede artikler