Fritid

Få et sjovt og anderledes pusterum fra storbyens travlhed

Bor du i indre København? Og trænger du til at komme ud af byen og se noget andet? Så kunne en tur i Frederiksdals Klatrebaner måske være noget for dig. På klatrebanerne kombinerer du flot natur med spændende udfordringer.

Du har chancen for at opleve sjove udendørs aktiviteter nær København – for ikke særlig langt fra hovedbanegården og Rådhuspladsen finder du Frederiksdals Klatrepark. Selvom du ikke skal køre langt fra indre København, vil du alligevel føle, at du er langt væk. Du er midt ude i naturen under flotte, danske bøgetræer.

Hvis udendørs aktiviteter er noget for dig, så skal du læse med her.

Måske trænger arbejdspladsen til at blive rusket lidt i? Er I groet fast i den samme daglige ”rugbrøds-agtige” tilværelse, så kunne det være en god idé at komme udenfor de faste rammer en stund. Tag ud i det fri og oplev noget andet.

Det styrker sammenholdet og det styrker dig

I Frederiksdals Klatrepark får I både styrket sammenholdet samtidig med, at I bliver udfordret individuelt hver især. At gennemføre klatrebanerne skal du gøre helt selv med opbakning fra de andre på holdet. Dit hold skal fylde dig med positiv energi, når din indre stemme oppe i højderne, siger noget andet til dig. Du vil nemlig helt garanteret blive udfordret på dit eget mod, når du er oppe i de 15 meter.

Så giv dine kollegaer den gave at få styrket fællesskabet på arbejdspladsen. Måske I lærer noget nyt om hinanden, I kan tage med tilbage til byen?

Relaterede artikler