kitchen-1336160_960_720
Livsstil

Fuldend middagen med bestik og service fra LaGuiole

Med sydfranske rødder blive servicen fra La Guiole fremstillet i yderst original kvalitet. Laguiole regionen i Sydfrankrig er hjemegnen og den traditionelle producent for mærket, som fremstiller bestik med et traditionelt, sydfransk islæt, som efterhånden er blevet kendt i hele verden.

Vil du dække dit næste middagsbord med dette bestik? Så kan du erhverve La Guiole hos Butik Jes Pors.  Her finder du et bredt udvalg af forskellige varer i mærket, som du kan fuldende dit næste middagsselskab med.

Ostesæt, brødkniv, salatbestik, forskærersæt, bestik og meget mere er blot nogle af de mange muligheder du har for at tilføje til din samling af mærket La Guiole.

La Guiole er et mærke, hvor du får kvalitet og originalitet for alle pengene. Hvis du er til gammel fransk stil og ønsker at fuldende et middagsselskab med overdådighed, så er der ingen tvivl om, at du skal have denne service liggende i skufferne.

Bestikket kan fås i alverdens kvalitetsmateriale. Alt fra horn fra kvæg, forskellige træsorter som blandt andet oliventræ, elfenben og stål er at finde i det sydfranske mærke.

Desuden er bestikket yderst behageligt at holde ved. Når du skærer kød for, går det let som en leg, for knivene er skarpe og fulde af kvalitet.

Relaterede artikler