Black Rear 1 0002
Fritid

Går du og mangler en hestetrailer?

Få hjælp til at transportere din hest med en solid hestetrailer fra Trailerforum.dk, der har et stort udvalg med hele seks forskellige grundmodeller.

Når en hest skal transporteres fra A til B, så er det nødvendigt med en rigtig god hestetrailer, både for at hesten har det godt, men også fordi, at den er en meget tung størrelse. Det ved alle, der har kendskab til hesten. Trailerforum.dk har et stort udvalg af hestetrailere i seks forskellige grundmodeller. De stærkeste kan tage en totalvægt på op til 3500 kg.

Transport af heste med trailer har aldrig været mere komfortabel og sikker, end den er i dag med en Ifor Williams hestetrailer. Med vores patenterede Paraflex-undervogn med parabolske fjedre og en unik og kraftig konstruktion, opnår du en stabil, komfortabel og sikker kørsel – både for hesten og dig selv. Ifor Williams hestetrailere er bl.a. kendt for deres styrke og lange holdbarhed.

Disse hestetrailere er nogle af de bedste på markedet, og så har de tilpasningsmuligheder og udstyr, der dækker de fleste behov – uanset om du skal køre med én eller op til fem heste. Hvis du skal til et stævne eller er på farten, så kan du overveje at købe den store Eventa hestetrailer, hvor der nemlig er plads til at du kan bo og sove.

Ifor Williams Trailers husdyrtrailer er nok den mest genkendelige husdyrtrailer, som bruges i hele Europa til dyretransport. Mærket er synonymt med husdyrtrailere, som har har været med til at sikre komfortabel dyretransport i landbruget i over 50 år.

Relaterede artikler