Mode

Giv din hættetrøje et ekstra pift

Mangler din hoodie lidt swag? Så gør tekstil-tryk.dk det muligt at tjene lidt mere streetcredit med en personaliseret hættetrøje, der sender det helt rette signal med selvvalgt tryk. 

Sweatshirt, hooded sweat eller hættetrøje? Står du og mangler nogle specialtrykte og personaliseret hættetrøjer med tryk, så kan tekstil-tryk.dk hjælpe dig med at lave de helt rigtige trøjer. Der er fem forskellige modeller at vælge mellem, der kan få påtrykt dit logo, navn etc.

Der er sweatshirten, der kan være perfekt som arbejdstrøje til håndværkeren eller klassisk sweat, der har fokus på pasformen og detaljerne. Der kan også vælges mellem hoodien eller hætttetrøjen, der både fås med og uden lynlås. Fælles for alle trøjerne er, at de kommer i mange af farvepalettens farver, samt stoffet er Øko-tex 100 certificeret, der betyder, at trøjerne er fri for kemiske stoffer, der kan skade kroppen.

Når selve motivet for trykket er valgt, så skal selve trykket vælges. Hos tekstil-tryk.dk trykker de med hotmelt, direkte tryk eller solventtryk. Hotmelt, der er det mest populære og er meget slidstærkt, hvor solventryk ofte bruges til løbetøj og direkte tryk trykkes på lyse og lette tekstiler.

DTG kan i nogen tilfælde bruges.

Relaterede artikler