Teknologi

Interessen stiger: Danskere vil på golfrejser

Der er flere og flere danskere, som får lyst til at tage af sted på en golfrejse, hvor varmere himmelstrøg og sydens sol luner de fantastiske golfbaner, der bare venter på at blive udforsket og indtaget. 

Forestil dig en kold og regnvåd dag på den lokale golfbane i Danmark. Uanset hvor stor golfentusiast du er, ligger det grå danske vejr i efterårs- og vintermånederne formentlig ikke ret højt på ønskelisten, når du vil ud og spille. 

Sådan må det være for mange danskere, for som man kunne læse i Berlingske i slutningen af marts måned, er danskernes interesse for golfrejser stigende. 

Tendensen har en åbenlys forklaring: Det er varmere i andre lande end Danmark. Oveni købet er en golfrejse også til at betale for de fleste, fordi golfrejser er blevet så udbredte og organiserede. 

Eksempelvis tilbyder Classicgolf, der er et dedikeret rejsebureau, golfrejser til lande som Spanien, Mauritius og Thailand blandt mange flere, så vi danskere kan få glæde af de mange golfbaner i hele verden, som blot venter på at blive spillet igennem. 

Golfrejser kan variere i længden, og hos Classicgolf får du både fly og hotel, så du blot skal koncentrere dig om spillet på banerne, det antal dage du er væk. 

Relaterede artikler