Teknologi

Lav din næste laserskæring hos Sigma

Sigma Process Engineering tilbyder laserskæring i forskellige metaller til hvilket som helst projekt din virksomhed har brug for hjælp til.

Har du en idé til dit projekt eller ved du helt præcist, hvad du gerne vil have, så kan Sigma hjælpe dig. Hos Sigma er der Bystronic 5,2 ARC-CO2 laserskærer til rådighed, til at fuldende dit projekt. Hvis dit laserskære-projekt er i enten varmgalvaniseret stål, rustfri stål, anodiseret aluminium, messing, sort stål, el galvaniseret stål, aluminium, præ lakeret aluminium eller kobber så kan projektet færdiggøres hos Sigma i Aagaard, der ligger tæt på Kolding.

Det er muligt at lave laserskæring efter din tegning, skitse eller filer, og det er både i enkelt- og serieproduktion. Større designfrihed, højere præcision og ensartet kvalitet er nøgleordene, når der skal laserskæres hos Sigma, hvor der er garanti for mindre varmepåvirkning under arbejdet, samt en pæn, oxidfri snitkant. Hos Sigma er de altid klar med en hjælpende hånd, og har interesse i at skabe de største muligheder for kunderne.

Sigma, der til dagligt producerer højteknologiske maskiner og forarbejdningsanlæg, går meget op i at samarbejde med kunderne på projekter og lignende, da udviklingen og produktionen ellers har tendens til at blive for ensidig og uden personlighed.

Relaterede artikler