Teknologi

Gør din bil vinterklar i god tid

Det har været en fantastisk sommer i Danmark, hvis man altså kan lide sol og varme temperaturer. Men bagved de lune sommerdage ligger en forklaring på den usædvanligt varme sommer – global opvarmning begynder at vise sig frem.

Din bil skal kunne modstå mange forskellige typer vejrforhold, så derfor skal du blandt andet sikre dig, at du har gode vinterdæk. Desuden kan du med fordel købe sprinklervæske til kølige temperaturer, og sidst men ikke mindst er det altid godt at have nogle gode snekæder liggende i bagagerummet – dem vil du formentlig også få brug for, hvis du skal på kør-selv-skiferie denne vinter.

Men det er ikke kun varme sommerdage, den globale opvarmning kan forårsage. Faktisk peger flere meteorologer på, at vi også kan forvente mere ekstreme vejrforhold i de kolde måneder. Selv i Sahara-ørkenen faldt der sne for få år siden.

Der er naturligvis ikke nogen garanti for, at vi får sneklædte bakker rundt i det danske land i den kommende tid, men uanset hvad er det altid en god idé at være forberedt.

Relaterede artikler