Livsstil

Alt, du skal vide om privatleasing

Kunne du tænke dig at slippe for de uforudsete udgifter ved at have bil? Privatleasing er vejen frem, hvis du ønsker en stabil biløkonomi.

Er du bevidst om de mange fordele ved privatleasing? Noget af det, der er mest mærkbart af forskelle, det er, at du får en stabil biløkonomi. Der kommer ikke uforudsete udgifter. Derudover får du en lavere kapitalbinding, samtidig med at du får mulighed for at skifte din bil hyppigere uden at tabe værdi på bilen.

Privatleasing er for dig, der ønsker at samle dine biludgifter i en enkel månedlige udgift. Når du privatleaser en bil hos Fleggaard Auto, så er den månedlige ydelse inklusiv kasko- og ansvarsforsikring, serviceaftale, reparationer og tilbageleveringsforsikring. Du har derudover også mulighed for at tilkøbe både vejhjælp, vinterdæk og ekstra km. Det eneste, du altså skal betale, udover den månedlige leasingydelse, det er ejerafgiften og brændstoffet.

Leasing er altså en rigtig smart måde at have bil på, hvis du ikke kan undvære en bil, men ikke orker alt det, der følger med af praktik. Det kan også være for dig, der drømmer om en helt bestemt bil, som du ved, du ikke får råd til at køre. På denne måde kan du slippe for et højt engangsbeløb, og du får mulighed for at prøve mange forskellige biler, fordi du ikke er ejeren. Du kan læse meget mere om leasing af bil hos Fleggaard Auto på deres hjemmeside fleggaardauto.dk.

Relaterede artikler