Livsstil

For dig der er bange for at miste dit job

Er du en af dem, der arbejder i en virksomhed, du frygter at blive fyret fra? Og er du ikke ordentligt dækket i tilfælde af pludselig arbejdsløshed? – så skal du gå ind på dahlbergagentur.dk og blive forsikret med det samme. Man hører lige for tiden en hel masse om folk, der mister deres job på den ene eller anden måde, og du kan selvfølgelig ikke blive forsikret mod arbejdsløshed, men du kan tegne en Lønsikring og på den måde sikre din levestandard.  Du er fx sikret ved konkurs, ved sygdom eller ulykker der gør dig uarbejdsdygtig.

Inde på deres hjemmeside, kan du udfylde en formular og på den måde få tilbud på deres forsikringer. Forsikringerne vil blive skræddersyet specielt til dig..

Jeg kender en, der desværre ikke var ordentlig dækket ind, da hun blev arbejdsløs, og derfor kunne hun og hendes kæreste ikke blive boende i deres lejlighed. Det er sørgerligt at skulle flytte ud af sin bolig, når man i forvejen lige har mistet sit arbejde. Jeg har allerede lønsikret mig hos dem, og jeg er fuldt ud tilfreds med det hele, og derfor vil jeg anbefale det til andre! Du kan aldrig være nok sikker på, at du ikke er en af dem, der på den ene eller anden måde mister dit job.

Relaterede artikler