Teknologi

En Moderne HF

HF

Gentofte Studenterkursus tilbyder fra august 2017 en Moderne HF. Hvad vil det egentlig sige?

Moderne HF

En moderne HF er bare en 2-årig HF uddannelse. Denne 2-årig HF i Gentofte, som altså skifter navn til august, er en HF uddannelse, der klæder den studerende på til en mellemlang uddannelse. Hvis man læser yderligere et halvt år mere, kan man efterfølgende læse en lang videregående uddannelse på fx universitetet. Den studerende tilbydes også et praktikophold i løbet af uddannelsen, så man har mulighed for at blive klog på, i hvilken retning man skal gå. Man kan altså komme ud på arbejdsmarkedet og snuse til forskellige områder.

Hos Gentofte Studenterkursus tilbydes der to fagpakker. Fagpakkerne er Biologi-B, psykologi C samt samfundsfag-B, mediefag c. Den førstnævnte fagpakke berører emner som; stress, depression, sundhed udvikling – og evolutionspsykologi.  Du bliver altså klogere på mennesket, og ved hjælp af biologi-faget, får du en dybere forståelse af mennesket, herunder hormoners påvirkning, stofskifte og nervesystem. Den anden grundpakke berører selvfølgelig samfundet, og via mediafaget, ser man på, hvordan samfundets problematikker blive fremvist via medierne.

Ved at tage en moderne HF på Gentofte Studenterkursus, kommer du hurtigt og trygt igennem dit uddannelsesforløb. Det er en lille skole med kun omkring 250 elever, og der er ikke så mange elever i hver klasse. Dette gør, at hver enkel elev oftere bliver hørt, og det sociale miljø er godt. Skolen tilbyder også andre studie-løsninger, så der er noget for enhver smag. Skolen går op i faglighed, og at man socialt trives med hinanden.

Relaterede artikler