Teknologi

Gaveidéer til ham og hende

Står du i den situation, at din dejlige kæreste har været ekstra sød, langt mere kærlig og overbærende, end du rent faktisk fortjener, og tænker du, at du derfor skal forkæle ham eller hende med en lille gave, er der her et par bud på, hvad sådanne gaver kan være:

Til ham:

1: Hvis du har en håndværker kæreste, eller ville du ønske han var det, kan du give ham belgisk chokoladeværktøj. Dette er en lidt sjov, men sød gave, som med garanti vil falde i god jord. Om ikke andet kan du spise det.. hvem er ikke glad for chokolade?

2: Noget så ”kedeligt” som underbukser kan altså sagtens også være en god gave. Når man er i et forhold, skifter man som oftest undertøj lidt oftere, end når man er single. Du tænker måske, at det er kvindens undertøj, der er det vigtigste, men der er altså ikke noget værre end gamle, forvaskede underbukser.

3: En oplevelse er den tredje gaveidé til manden. Det behøver ikke være noget vildt, det kan være en tur i biografen eller på Café. Det gode ved det er, at han sikkert tager dig med, når han skal ud og bruge denne oplevelse!

Til hende:

1: Du kan forsøge at sætte ord på din kærlighed til din kvinde med et kærlighedslys fra Coolstof. Hand Candle Love Edition hedder det. Det er stearin, og det forestiller altså et par hænder, der holder et stort, rødt hjerte. Dette er en lidt anderledes med sød gaveidé.

2: Når man er på farten hele dagen, har man løbende brug for brændstof. Uden mad og drikke, dur helten ikke.. Det samme gælder for telefonen, og ofte mangler den strøm lidt tidligere end beregnet. Derfor er en anden god gaveidé en powerbank. Dette kan fx være Vooni power Stone Bank.

3: En tredje og sidste gaveidé til hende er en taske, der netop kan indeholde noget som en powerbank, og hvad der ellers medbringes af habengut, når man er kvinde. Adax clutch tasker er rigtig finde, og de fås i mange varianter. Clutch tasker fra Adax har en god størrelse, og de er nemme at have med rundt.

Relaterede artikler