Teknologi

Få et chatsystem til jeres Facebook- eller hjemmeside

Kunne I også tænke jer en chatfunktion til jeres hjemmeside eller Facebook? Relatel.dk tilbyder forskellige smarte løsninger inden for samtaleteknologi. 

Trænger I i virksomheden til en holdbar og god chatfunktion, så er live chat fra Relatel måske lige noget for jer. Live chat er et chatsystem, der er integreret med din telefoni, og det smarte er, at I kan fordele chats og opkald ud på medarbejdere. I kan også integrere chatfunktionen med Facebook Messenger, sådan at I kan chatte med kunderne via jeres Facebook-side. I kan også få chats fra jeres hjemmeside og fra Facebook Messenger samlet ét sted.

Live chat er en god mulighed for de kunder, der foretrækker at skrive sammen i stedet for at ringe og som gerne vil have hurtigt svar. Systemet arbejder på at mindske ventetid, så jeres kunder ikke når at blive utålmodige. Chatfunktionen husker kundernes informationer til næste gang, de bruger chatten, og chats kommer ind på samme måde som opkald. Det er også altid muligt at tilgå tidligere chathistorik, så I kan se, hvad der førend er aftalt med kunden.

Relatel er en virksomhed, der blev dannet i november 2019, da Fullrate Pro og Firmafon gik sammen om at være én brand. I øjeblikket er de 100 mennesker, der arbejder fra Slagelse, Taastrup og Østerbro, og de kan hjælpe dig med at styrke din relation til dine kunder ved at tilbyde smart samtaleteknologi, der sikrer dig, at du aldrig misser et opkald og dermed muligheden for at gøre din kunder glade.

Relaterede artikler