Teknologi

Den klassiske Flowerpot-lampe til det moderne hjem

Flowerpot lampen. Måske siger den dig noget? Lampen blev designet af Verner Panton i 1968, og har siden været fast inventar i mange hjem. Den årelange popularitet fortæller, at det stilrene design er et vedvarende hit i det moderne hjem.

Årelang popularitet

Da Flowerpot-lampen blev designet var den henvendt til restaurationsbranchen, men den store popularitet gjorde, at den hurtigt blev populære i de private hjem. Det enkle og stilrene design gør lampen tidløs, hvilket har betydet, at den har passet ind i det moderne hjem i 60erne såvel som i dag. Kendetegnet for Flowerpot-lampen er de runde former. Den fås både som bord- og loftslampe i forskellige størrelser. Farveudvalget er bredt. Du kan nemlig få i alt fra hvid, sølv og sort til gul og blå. Dermed er det altså muligt at finde lige præcis den størrelse og farve, der passer til dit bord, din reol eller over spisebordet.

Bæredygtigt materiale

Lampernes runde design er dog ikke tilfældigt. Den store cirkel er nemlig dobbelt så stor som den lille, hvilket er med til at give et komplet produkt, der er en fryd for øjet. Det står altså klart, at Flowerpot-lampen ikke bare er en lampe, den er også en accessorie til dit hjem. Foruden de stilrene former, så er lamperne i bæredygtigt design i allerhøjeste kvalitet. Det betyder, at de er yderst slidstærke og holdbare, så du kan få glæde af lampen i mange år, og det er ganske gavnligt for miljøet.

Relaterede artikler