nov2
Indretning

Få god akustik på arbejdspladsen

Har I problemer med dårlig lyd og akustik på arbejdspladsen? Klik ind på https://aa-akustik.dk/, hvor I kan finde forskellige muligheder for lydisolering. Bedre akustik er lig med et bedre arbejdsmiljø, der kommer alle til gode på arbejdspladsen.

Et bedre arbejdsmiljø

Problemer med for meget støj er et udbredt problem på flere arbejdspladser. Særligt call centre og kontorer kan være ramt, da mange personer sidder i samme rum og skal føre en samtale oftest via telefon. AA Akustik kan løse problemet med deres forskellige løsninger, så hver enkelt ikke bliver overdøvet af kollegerne og dermed har bedre vilkår for at udføre sit arbejde godt. Med mere end 15 års erfaring indenfor faget, kan I trygt stole på en valid løsning på jeres arbejdsplads. Dette er også bevist ved løsninger hos forskellige virksomheder, restauranter og skoler, der har medført tilfredse kunder.

Den bedste løsning for jer

En løsning på den dårlige akustik kan være en udskiftning af de gamle gips- eller perforerede gipslofter, der vil blive erstattet af mineraluldslofter. Disse virker tættende for lyden, så der ikke opstår unødvendigt ekko eller støj, der forstyrrer den enkelte. Hvis I vælger at benytte AA Akustik, skal I ikke bekymre jer om demontering og reetablering af el og belysningen i loftet, da der bliver sørget for det fra virksomhedens side. En løsning der kan kombineres med loftsudskiftningen eller laves for sig, er vægplader, der på samme måde giver bedre lyd i lokalet. Uanset hvad der passer til jeres arbejdsplads, så kontakt AA Akustik der hjælper med at finde den bedste løsning

Relaterede artikler