Teknologi

Farvepatroner der ikke gør dig fattig

Nu til dags foregår alt efterhånden elektronisk og online. Det sker dog alligevel ofte, at man både som privatperson og virksomhed har brug for at printe diverse tekstdokumenter og billeder.

Gode blækpatroner, også kaldet farvepatroner, er en forudsætning for et tilfredsstillende resultat af det udprintede materiale. Gode farvepatroner er ikke nødvendigvis de dyreste og nyeste på markedet, og produceret af de mest kendte virksomheder. Kompatible patroner bliver ofte testet, og det er bevist, at de sagtens kan være af samme kvalitet og endda indeholde mere blæk end de originale.

Hos Shopink.dk fås blandt andet billige farvepatroner, der lever helt op til originale producenters standard, hvilket gør, at man trygt kan købe hos dem! Du kan selvfølgelig også købe originale patroner på shopink.dk, hvis det skulle have interesse.

Billige patroner

Kompatible patroner er billigere, da der kun betales for det, det måtte koste at producere dem + avance til diverse samarbejdspartnere. Konkurrencen er hård indenfor salg af printere, hvilket gør at priserne på originale patroner og specialpapir generelt sættes højere.

De billige patroner indeholder altså ikke billig blæk, de er ofte af samme kvalitet, og derfor bør mange måske se sig for, før de kaster sig ud i nye køb af printere og patroner.

Relaterede artikler