Teknologi

Hvad er Black Friday?

Indenfor de sidste par år har vi danskere taget Black Friday til os, som den helt store rabatfest. Black Friday er egentlig ikke en dansk tradition – men hvor stammer den så egentlig fra?

Dagen efter Thanksgiving..
Egentlig er Black Friday en amerikansk tradition. Dagen efter Thanksgiving, d. 24. november, udløses vilde rabatter i både fysiske butikker samt webshops rundt i Amerika. Rabatterne er utrolige og butikkerne ser “sort”, hvorfor også navnet giver mening.

Danmark har taget traditionen til sig
Danmark har som sagt indenfor de sidste par taget traditionen til sig og nu tilbyder de fleste webshops og fysiske butikker indenfor til vilde rabatter på Black Friday. På dagen kan man forvente store køer i de fysiske butikker og på webshops kan man faktisk risikere, at de bryder ned på grund af den store efterspørgsel. Men lad os håbe, at dette ikke sker!

Hvad kan man shoppe på Black Friday?
Man kan shoppe ALT på Black Friday og de fleste butikker sørger faktisk for rabat af hele deres butik eller webshop. Hvilket er ret usædvanligt. Derfor er Black Friday også en god mulighed for at få styr på alle julegaverne og de der ekstra julegaver til dig selv 😉 Du kan blandt andet få hele 20% på alt (undtaget B&O) hos Zonationstore – altså helt vilde Black Friday tilbud på herretøj og interiør. En perfekt mulighed for at få købt julegaverne til far, kæreste og brormand!

Relaterede artikler